Logo bredavandaag.nl

Tropisch warm

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 13 september 2016

Algemene luchtdrukverdeling
De luchtdruk is nog steeds hoog boven het vasteland van Europa. Fronten van een lagedrukgebied bij IJsland komen voorlopig niet verder dan Ierland. Boven onze omgeving staat een warme aflandige luchtaanvoer.


Verwachting voor dinsdag
Opnieuw wordt het een zonnige, droge en zeer warme dag. De temperaturen komen vanmiddag uit op zo’n 31 tot 32 graden. Verder staat er een zwakke tot matige zuidoostenwind van gemiddeld 2 of 3 Beaufort. Het is gewoon hoogzomer medio september.

Het weer voor de volgende dagen
Woensdag wordt ook een prachtige nazomerdag. Het is dan zonnig, droog en tropisch warm tot ca 32 graden. De wind waait woensdag zwak uit het oosten. Op donderdag komen er geleidelijk meer wolken. Het is dan met 28 tot 29 graden iets minder warm. Later op de middag en in de avond kans op een lokale regen- of onweersbui. De wind draait dan van oost naar zuid en wordt matig, gemiddeld 3 Beaufort. Vanaf vrijdag wordt het duidelijk koeler. De temperaturen duikelen vrijdag terug naar 23 graden en op zaterdag verder naar 21 graden. Op beide dagen is het wisselend bewolkt met kans op lokale buien. De wind die vrijdag gemiddeld matig, 3 Beaufort, uit het zuidwesten waait, draait op zaterdag naar noordwest. Ze neemt dan ook iets in kracht toe naar gemiddeld 4 Beaufort.

Zo was het weer maandag 12 september 2016
Maximumtemperatuur 30,1 graden
Minimumtemperatuur 17,8 graden
Neerslag: droog
(Waarden gemeten op weerstation Haagse Beemden)

Weersverwachting opgesteld dinsdag 13 september 2016 om 09.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief