Logo bredavandaag.nl
Wegtrekkende buienwolken bij de Asterdplas
Wegtrekkende buienwolken bij de Asterdplas

Buiig en kil

  Weer

Weersverwachting voor dinsdag 28 november 2017


Algemene luchtdrukverdeling
Er ligt dinsdag een lagedrukgebied bij Denemarken. Achter de koufronten van dit laag stroomt vooral in de bovenlucht koude lucht naar onze streken. Dat geeft aanleiding tot regen- en hagelbuien en een kille atmosfeer.

Weersverwachting voor dinsdag

Het is wisselend bewolkt met soms zon, maar ook geregeld bewolkt met kans op enkele lokale regen- en hagelbuien. De wind waait gemiddeld matig met 3 of 4 Beaufort uit west tot noordwest.
Het voelt met 7 tot 8 graden frisjes aan.

Het weer voor de volgende dagen
Op woensdag verandert er niet zoveel. Opnieuw is het wisselend bewolkt met kans op enkele lokale regen- en hagelbuien. De wind waait zwak uit het noordwesten (2 Beaufort) en de temperatuur doet een stapje terug naar 6 tot 7 graden. Donderdag houdt de buiigheid aan en het wordt nog wat kouder met maximavan 5 tot 6 graden. In de nacht en ochtend minima rond het vriespunt. Verder nemen de buien een meer winters karakter aan en is er lokaal ook kans op een natte sneeuwbui. De wind zit in de noordwesthoek en is matig. Vrijdag afnemende buiigheid, maar het blijft wel kil met een matige noordwestenwind.

Zo was het weer op maandag 27 november 2017
Maximumtemperatuur 8,7 graden
Minimumtemperatuur 3,1 graden
Neerslag: 8,3 mm

Weersverwachting opgesteld maandag 27 november om 23.00 uur

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief