Specialist in zonwering en kozijnen Gloudemans naar nieuw pand Breda

  Zakelijk

(advertorial) - Gloudemans Kozijnen en Zonweringen vestigt zich per 4 januari in een gloednieuw pand aan de van Rijckevorselstraat 53. In het pand, uitkijkt over de Crogtdijk, komen de vestigingen uit Oosterhout en Spinveld samen.


Eigenaar Hans van der Vorst is duidelijk in de keuze voor het nieuwe pand. “In een grote showroom van totaal 500 vierkante meter kunnen we de allerlaatste trends en nieuwtjes laten zien aan onze klanten.”

Gloudemans Kozijnen en Zonweringen bestaat al ruim 40 jaar en is toonaangevend in het leveren van gevelproducten aan zowel particulieren als bedrijven. “Daarbij staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel”, geeft Van der Vorst aan. “Wij regelen alles voor onze klanten: van het aanvragen van een bouwvergunning tot het aanleggen van elektra. In samenspraak met klanten komen we tot een prachtige en vertrouwde aanblik van bijvoorbeeld de woning van de klant.”

Gloudemans staat bekend als een snel, persoonlijk en servicegericht bedrijf. Dat sluit aan op de eerder gemelde service. “Wij kunnen dit waarmaken omdat we zelf vanaf de bestelling tot de montage de touwtjes in handen hebben. Dan doen we met ons eigen goed opgeleide montageteam, zodat klanten ervan verzekerd zijn dat alle aanpassingen aan gevels op de manier uitvoeren zoals de klant dat wenst.

In het pand aan de Rijckevorselstraat 53 is het vertrouwde aanbod van Gloudemans te vinden. Dat betekent een uitgebreid en compleet productaanbod met onder andere zonwering, rolluiken, kozijnen, horren, dakramen en gevelbekleding.

Vanwege de verhuizing is de showroom aan het Spinveld 22a sinds 5 december dicht. De showroom in Oosterhout aan De Wetering 129 is gewoon open tot donderdag 31 december. Vanaf 4 Januari is iedereen welkom in Breda.

Voor wie thuis wil shoppen heeft Gloudemans Kozijnen en Zonweringen een eigen webwinkel

Gloudemans Kozijnen en Zonweringen
Rijckevorselstraat 53 (vanaf 4 januari)
4815AA Breda
085-4866214

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief