Vincent de Klerk van Auto Indumij.
Vincent de Klerk van Auto Indumij. (Auto Indumij)

Auto Indumij sluit jaar af met eindejaarsvoordeel

  Zakelijk

(advertorial) - De jaarwisseling staat weer voor de deur. Tijd om de balans op te maken. Samen met Vincent de Klerk, verkoopleider Auto Indumij Etten-Leur, en John Slabbekoorn, verkoopleider Auto Indumij Oosterhout kijken we terug op succesvol 2015.  Auto Indumij eindigt het jaar daarom met een aantal scherpe aanbiedingen én met de kans op een totale Car Make-over voor bezoekers aan de extra koopzondag op 27 december.


2015 was een mooi jaar voor Auto Indumij. “We hebben een aantal prachtige nieuwe modellen in onze showroom mogen verwelkomen” vertelt Vincent. Zo is de nieuwe Renault Kadjar een mooi voorbeeld van een zeer succesvolle uitbereiding van het modellengamma van Renault. “Daarnaast staan ook de Clio en Captur volop in de picture bij ons in de showroom.  Veel belangstelling is er ook voor ons aantrekkelijke Twingo aanbod op www.ikwileentwingo.nl  waar wij al een nieuwe Twingo vanaf slechts 8.950  euro aanbieden.”

Gelukskoekje
Auto Indumij is erg gelukkig met het totaal vernieuwde modellengamma, dat binnenkort nog verder zal worden uitgebreid met de nieuwe Renault Talisman en de nieuwe Mégane.  “Op zondag 27 december hebben daarom we voor de eerste 50 bezoekers aan onze showrooms aan de Ecustraat in Etten-Leur en De Boedingen in Oosterhout een feestelijk blik met de echte Fortune gelukskoekjes klaarliggen. Deze heerlijke gelukskoekjes zijn vers gebakken en bevatten een bijzondere wens van Auto Indumij voor het nieuwe jaar of een persoonlijke wincode.”

De winnaars van deze actie wacht een totale Car make-over. “Auto Indumij zorgt ervoor dat uw auto helemaal gereinigd en gepoetst wordt zodat u het nieuwe jaar met een blinkend schone auto tegemoet gaat. Helemaal gratis!”

Inruilvoordeel
Daarnaast is het ook extra goed zakendoen tijdens de laatste dagen van het jaar. “Tot 3.500 euro extra inruilvoordeel op geselecteerde Renault modellen”, weet John te melden. Ook de jong gebruikte Renaults en Dacia’s zijn momenteel extra interessant. Voor deze modellen geldt: Betaal nu de helft en de andere helft pas in 2017.

Extra koopzondag in Oosterhout en Etten-Leur
Om iedereen van deze acties te kunnen laten profiteren houdt Auto Indumij Etten-Leur zondag 27 december een extra koopzondag. “Kortom, genoeg redenen om de showrooms van Auto Indumij te bezoeken.”

Zondag 27 december zijn Auto Indumij Etten-Leur en Auto Indumij Oosterhout  van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Kom langs of bezoek www.renault-indumij.nl