McDonald's Bavelseberg Breepark opent 2 januari om 12.00 uur. Het is de vierde McDonald's in Breda.
McDonald's Bavelseberg Breepark opent 2 januari om 12.00 uur. Het is de vierde McDonald's in Breda. (Stadsfotograaf Breda)
Breepark

Feestelijke opening McDonald’s restaurant Bavelseberg Breepark

  Zakelijk

(advertorial) – Vanaf 2 januari 2016 opent Ab Troost zijn 4e McDonald’s restaurant in Breda. McDonald's Bavelse Berg Breepark opent officieel haar deuren met een feestelijk openingsweekend. In dit nieuwe restaurant aan de voet van de Bavelse Berg start dan een team met 100 nieuwe medewerkers uit de directe omgeving.


Het nieuwe restaurant in Breda, het 246ste McDonald’s restaurant in Nederland, is volgens de laatste innovaties op het gebied van duurzaamheid gebouwd. Met een totaal oppervlakte van ruim 500 m² krijgt dit restaurant ruim 200 zitplaatsen binnen en 75 zitplaatsen op het terras.

Nieuwe arbeidsplaatsen
McDonald’s restaurant Breda Bavelse Berg biedt met de opening van het restaurant maar liefst 100 nieuwe lokale arbeidsplaatsen. Ab Troost, Franchisenemer van het nieuwe restaurant, vertelt: “Wij kijken ernaar uit om met ons nieuwe restaurant gasten te laten genieten van een comfortabele eetgelegenheid en doen dit met een enthousiast nieuw team. Een deel werkte al bij McDonald’s en 100 medewerkers zijn net begonnen. Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers, daarom krijgen zij verschillende trainingen en opleidingen. Dat maakt dat werken bij McDonald's niet alleen relevant voor nu is, maar zeker ook voor later.”

Feestelijk openingsweekend
Het nieuwe restaurant zal zaterdag 2 januari 2016 om 12.00 uur feestelijk geopend worden. Zo krijgen de eerste 250 gasten die 2 januari 2016 tussen 12.00 en 13.00 uur langskomen een gratis Hamburgermenu. Vervolgens zijn er tijdens het openingsweekend leuke activiteiten en scherpe acties. Zo draait er een DJ en zal ook Ronald McDonald zijn opwachting maken.

Het McDonald’s restaurant Breda Bavelse Berg is vanaf 2 januari zeven dagen per week van 8.00 tot 01.00 uur geopend. Bekijk hier alvast hoe de nieuwe McDonald's vestiging eruit gaat zien. 

Vergeet niet McDonald's Breda te liken op Facebook om van de acties op de hoogte te blijven.