Lekker wonen in Tuindorp Baarschot; start verkoop nieuwe fase

  Zakelijk

(advertorial) - Landelijk en rustiek wonen in de woonbeleving van een traditioneel Tuindorp. Aan de westzijde van Dorst wordt Tuindorp Baarschot gebouwd, aan de Baarschotsestraat.


Zoals de naam ‘Tuindorp Baarschot’ al aangeeft is de stedenbouwkundige opzet afgeleid van een oorspronkelijk uit Engeland afkomstig tuindorp, een gewaardeerde bouwstijl en met alle comfort van vandaag.

Kenmerkend hiervoor zijn de centrale groene speelplaats als hart van de wijk met ruim opgezette omliggende straten met karakteristieke voortuinen met bomen en hagen. In Tuindorp Baarschot komen uiteindelijk ruim 100 koopwoningen.

Tuindorp Baarschot is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een ruime woning met herkenbare architectuur, gelegen op een royale kavel en de mogelijkheid om de kinderen veilig buiten te laten spelen. De volgende fase van Tuindorp Baarschot gaat 20 februari a.s. in verkoop. Deze fase bestaat uit twee-onder-één-kap woningen vanaf € 300.000,- v.o.n. en rij- en hoekwoningen vanaf € 184.900,- v.o.n.

Verkoopdocumentatie kunt u via makelaarskantoor Schonck, Schul & Compagnie opvragen maar uiteraard kunt u ook online alles vinden: www.tuindorpbaarschot.nl. U kunt Tuindorp Baarschot ook volgen op Facebook. Like de pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

Duurzaam wonen
Synchroon is de ontwikkelaar van Tuindorp Baarschot en is al enige decennia betrokken bij werkgroepen en prestatieafspraken omtrent duurzaamheid. Onder meer wordt er scherp gekeken naar het creëren van een gezond leefklimaat, het bieden van comfort én reductie van energiekosten.