De Woonmarkt in het Stadskantoor.
De Woonmarkt in het Stadskantoor. (BredaVandaag)

Aanbod nieuwbouw in regio Breda op Woonmarkt Breda

  Zakelijk

(advertorial) - Oriënteren op nieuwbouw in de regio Breda, kan uiteraard op internet. “Maar tijdens de Woonmarkt kun je ook meteen je vragen stellen en de plannen inzien”, weet Sandra Kuipers, organisator van de Woonmarkt, die zaterdag 19 maart in Breda gehouden wordt.


Het is de tweede editie van deze markt in het Stadskantoor in Breda. “Je moet zo’n Woonmarkt zien als een soort levend internet”, licht Kuipers toe. Op internet heb je eveneens alle informatie voorhanden, maar bij een markt heb je meteen de beleving en de interactie. Het is heel laagdrempelig.”

Op de woonmarkt staan onder meer verschillende ontwikkelaars. Nieuw is dit jaar dat ook aanbod van buiten de gemeente Breda te bewonderen is. “De Woonmarkt komt voort uit BredaWoont, platform waarin verschillende bij nieuwbouw betrokken partijen samen nieuwbouw onder de aandacht brengen”, vertelt Kuipers. “Dat platform richt zich sinds enkele maanden ook op de regio, zeg maar groot Breda, groot Oosterhout en groot Etten-Leur.”

Maas-Jacobs toont enkele projecten waar het bedrijf binnen en buiten Breda mee bezig is,  Van de Water Makelaardij toont samen met Heijmans de plannen voor De Kyker, Van Agtmaal presenteert nieuwbouw uit de regio. Ook de Stadsmakelaar is aanwezig met kavels die verkocht worden. AM Wonen presenteert Drie Hoefijzers fase 2.

Daarnaast kan de toekomstige nieuwbouweigenaar zich oriënteren bij verschillende partijen als het gaat om onder meer hypotheken. ABN Amro en hetkangewoon vertellen over wat er wel mogelijk is. “Dat is vaak meer dan huizenkopers denken”, weet Kuipers.

Architect Benerink toont de mogelijkheden als het gaat om ontwerp van nieuwbouw. Voor mensen die zelf willen bouwen is er informatie. BBAN informeert over diensten als bouwbegeleiding.

Woonmarkt Breda
zaterdag 19 maart van 11.00 tot 16.00 uur
Stadskantoor Claudius Prinsenlaan 10