Afbeelding

Twee mannen met behulp van Cameratoezicht opgepakt voor geweldpleging

Politie vechtpartij

BREDA - Twee mannen werden vrijdagochtend omstreek 04.30 aangehouden op verdenking van openbare geweldpleging. Agenten spoorden de mannen op in samenwerking met een medewerker van Cameratoezicht.

De twee mannen, een 22-jarige man uit Poortvliet en een 21-jarige man uit Oudenbosch, worden verdacht van mishandeling van een vijfentwintig jarige Bredanaar. Dit blijkt uit de berichtgeving van de politie. 

De politie werd gewaarschuwd door de medewerker van Cameratoezicht nadat hij het voorval zag gebeuren. De vechtpartij vond plaats op de kruising van de Markendaalseweg en de Haagdijk.

De vijfentwintig jarige Bredanaar bleek door meerdere mannen geslagen en geschopt te zijn. Omstanders meldden dat de daders richting de Karnemelkstraat vertrokken na de mishandeling.

De agenten troffen in deze straat drie jongemannen. Daarop vroegen zij bij Cameratoezicht na de beelden verder te bestuderen. Op de beelden bleek dat twee van de drie mannen zichtbaar betrokken was bij de vechtpartij.

Op de beelden was te zien dat de ene man het slachtoffer sloeg, en de ander trapte. Beide mannen zijn aangehouden op verdenking van geweldpleging. Uit een alcoholtest bleek dat de twee onder invloed waren van alcohol.