Afbeelding

Eerste keer thuisjuichen voor NAC tijdens Open Dag

NAC

STEENAKKER - De jaarlijkse open dag van NAC komt er weer aan. Aanstaande zondag vinden in en Rond het Rat Verlegh stadion in Breda diverse activiteiten plaats voor jong en oud.

Hoogtepunt van de dag wordt natuurlijk de presentatie van de selectiespelers om 13:30 uur op het hoofdpodium. Onder de spelers die zich laten toejuichen dit jaar weer flink wat nieuwelingen. Henrico Drost, Gabor Babos, Gill Swerts, Kees Kwakman, Jeffrey Sarpong, Rydell Poepon en Joey Suk presenteren zich tijdens de open dag, al is dat niet voor iedereen voor de eerste keer.

Na dit officiële gedeelte zullen de NAC-spelers rondstruinen over het evenemententerrein voor foto's en vragen. Maar ook met de allerkleinsten is rekening gehouden, zo geeft kinderpopgroep Doenja een show en is ook freestyler Maarten van Luyt aanwezig. Daarnaast is er speciaal voor de NAC-jeugd een speurtocht uitgeschreven en worden bezoekers uitgenodigd de nieuwe grasmat van NAC te voelen.

Centraal in staat het Supportersplein. Dit plein is te vinden langs de korte zijde van het stadion, op de promenade langs de Lunetstraat. Hier vind je onder andere een attractie van Fanzine De Rat, kun je het nieuwe shirt van NAC en op de foto met de nieuwe selectiefoto. Ook kun je de historie van NAC bekijken in het NAC Museum en wellicht een donatie doen voor de barre 24-uurs sponsorfietstocht 'Fietsen voor het NAC Museum'. Ook de nu al legendarische Aso Sjaal is daar te koop.