Twee keer Robbert Schilder en NAC wint met 2-0 van Feyenoord. foto Peter Visser
Twee keer Robbert Schilder en NAC wint met 2-0 van Feyenoord. foto Peter Visser

18 Avondjes NAC in de Jupiler League

NAC

BREDA - Wat in de eredivisie nooit is gelukt, is in de Jupiler League standaard: spelen in de avond. In het voorlopige programma van de eredivisie, dat vrijdagmiddag officieel wordt gemaakt, staan voor NAC 18 Avondjes. Er is één maar.

Van die achttien avondjes zijn er vijftien op vrijdag en drie op maandag, en dus niet op de zo gewenste zaterdagavond."Wij hebben persoonlijk bij de CED en de KNVB aangegeven dat wij heel graag op zaterdagavond spelen, maar zij hebben vastgehouden aan de collectieve speeldagen op vrijdag en maandag”, geeft Algemeen Directeur Justin Goetzee aan. “Wij vinden het natuurlijk jammer, maar hebben begrip voor het standpunt. Wij zijn blij dat de thuiswedstrijden allemaal in de avonduren plaatsvinden, omdat dit de sfeer en de gezelligheid in het Rat Verlegh Stadion zeker ten goede komt."

In vakantiemaand augustus speelt NAC al drie thuiswedstrijden. Vrijdag 7 augustus begint NAC thuis tegen Volendam, vervolgens komen Jong Ajax (21 augustus) en Dordrecht (24 augustus) op bezoek.

De wedstrijden beginnen allemaal om 20.00 uur ‘s avonds.