Afbeelding
Odyllia Dolne

Annie van Hooijdonk stelt nieuwe NAC voor tijdens Open Dag

NAC

BREDA - De selectie van NAC mag dan weer uit een volledig nieuw elftal aan spelers bestaan, sommige dingen veranderen niet. Zo zorgt stadionspeaker Annie van Hooijdonk zondag tijdens de open dag van NAC voor de feestelijke presentatie van de volledige selectie en staf.

NAC presenteert het vernieuwde NAC daags na de eerste uitwedstrijd van het seizoen. Vandaar ook dat er tijdens de open dag geen wedstrijd van NAC 1 gepland staat, maar van de talenten van NAC O14.

De selectie wordt vanaf 13.00 uur gepresenteerd op het veld. De hoofdtribune en de B-Side zijn open voor publiek. Aansluitend daarop onderwerpt trainer Stijn Vreven zijn selectie aan een open training, waarbij het publiek ook betrokken bij wordt

In en rondom het Rat Verlegh Stadion is van 12.00 tot 17.00 uur sowieso van alles te doen. Balgoochelaar Soufiane Touzani houdt een clinic, er is een rondleiding door het stadion en er zijn activiteiten op het supporters- en sponsorplein. Na de spelerspresentatie en de open training staan de spelers en staf klaar om iedereen te voorzien van een handtekening en selfie.