Afbeelding
Foto: NAC Media

NAC Vrouwen versterkt zich met keepster en middenveldster

Door: Hanneke Marcelis NAC

BREDA - NAC Vrouwen heeft zich opnieuw versterkt met twee nieuwe speelsters. Donna van der Meulen is een zeventienjarige talentvolle keepster, die overkomt van V.V. Nieuwerkerk MO20. Stephanie Coelho Aurélio komt over van Excelsior Rotterdam. De 24-jarige middenveldster heeft al de nodige ervaring en is trots dat ze volgend jaar het Geel-Zwart van NAC mag dragen.

Donna van der Meulen

Keepster Donna van der Meulen begon al op haar zesde met voetballen in het jongensteam van V.V. Nieuwerkerk. Twee jaar later trok ze voor het eerste de keepershandschoenen aan. Een moment waar ze nooit spijt van had. Zeker niet nu ze de overstap mag maken van Nieuwerkerk MO20 naar de NAC Vrouwen. “Ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging en kijkt er ontzettend naar uit om bij NAC te mogen keepen. Ik ben erg dankbaar voor deze kans en ben benieuwd waar dit avontuur mij brengt. Ik wil mij komend seizoen ontwikkelen tot een nog betere keepster en samen met mijn teamgenoten goede resultaten zien te boeken”, aldus Donna.

Stephanie Coelho Arélio

Stephanie Coelho Arélio is een veelzijdige middenveldster, die ook in de defensie uit de voeten kan. Ze voetbalt al sinds haar vierde levensjaar. Ze begon bij RVVH in Ridderkerk. Het grootste deel van haar voetballoopbaan kwam ze uit voor Excelsior Rotterdam. Voor de Rotterdammers speelde ze de afgelopen vijf jaar. Aankomende zomer maakt ze de overstap naar de Parel van het Zuiden. “Ik ben blij om volgend jaar het geel zwart van NAC te mogen vertegenwoordigen. Vanaf het eerste moment bij de club werd ik warm ontvangen. Ik denk dat het een mooie uitdaging is waarbij ik mezelf verder kan ontwikkelen als speelster. Ik ben benieuwd naar wat komend seizoen gaat brengen!”