Youp de Kroon en Julian Prins in actie tijdens de editie van vorig jaar.
Youp de Kroon en Julian Prins in actie tijdens de editie van vorig jaar. Foto: Peter van der Kooij

Ulvenhoutse padelbanen opnieuw het toneel voor de Nederlandse top

Door: Olaf Knook Sport en vereniging

ULVENHOUT - De Ulvenhoutse Tennis- en Padelvereniging (UTPV) deelt met trots dat voor de tweede keer met Hemelvaart een P500-toernooi georganiseerd wordt in combinatie met een open toernooi. “De succesvolle editie van 2023 valt nauwelijks te overtreffen, maar toch gaat de toernooicommissie er ook dit jaar weer een daverend succes van maken”, aldus de vereniging.

Er wordt zowel prestatief (P500) als op recreatief (niveau 1 t/m 9) niveau gestreden.Het P500-toernooi wordt gespeeld op 8, 9, 10 en 11 mei. Een unieke kans om de dagen rond Hemelvaart de allerhoogst genoteerde Nederlandse top in actie te zien. De finales zijn op zaterdag 11 mei. Ook dit jaar wordt UTPV omgetoverd tot een waar Padelwalhalla voor de beste dames en heren van Nederland.

Ulvenhoutse top aanwezig

Ook dit jaar spelen de clubiconen van UTPV, Youp de Kroon en Julian Prins (nummer 7 en 8 van Nederland) weer mee en zij kunnen alle steun vanuit Ulvenhout en omstreken goed gebruiken. De jongens spelen in het eerste team van UTPV en zijn dit jaar wederom tweede geworden op het Nederlands Kampioenschap 2024. Ze werden daar zelfs uitgeroepen tot padellers van 2023. Een unieke prestatie van deze Ulvenhoutse spelers.