Afbeelding
Foto: Hairnation

Marleen heeft voor elk haarprobleem de juiste oplossing

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Veel mensen zijn ongelukkig over hun haar en weten zich geen raad. Hairnation wil iedereen die dit ongemak ervaart helpen.

Dunner wordend haar; er rust nog steeds een taboe op. En dan te bedenken dat er zulke mooie en eenvoudige oplossingen zijn. Hairnation vindt dat jouw haarprobleem of kaalheid voor anderen niet zichtbaar hoeft te zijn.

Passie

Marleen van Bruchem, eigenaar Hairnation, zit al 41 jaar in het kappersvak en is expert op het gebied van haarwerken, pruiken en haarstyling. “Mijn moeder kreeg kanker en toen pas realiseerde ik me wat voor impact kaalheid kan hebben. Ik weet hoe ongewenst haarverlies het leven van vrouwen en mannen in negatieve zin kan beïnvloeden en ook dat de keuze voor een haarwerk of pruik een behoorlijke stap is. Als mensen met haarproblemen eenmaal die drempel over zijn, gaat er een wereld voor hen open. Ik heb al zo veel mensen mogen helpen. Het is echt mijn passie geworden.”

Vormen van dunner wordend haar 

Het maakt niet uit of haaruitval veroorzaakt wordt door een ziekte, alopecia, een terugtrekkende haargrens, chemotherapie, erfelijkheid of stress. Voor elke type kaalheid of haarprobleem is er wel een oplossing: van de juiste haarverzorging, een kleine haaraanvulling tot een volledig haarwerk. 

Bij chemotherapie kan afhankelijk van het soort chemotherapie het haar uitvallen. Een ingrijpende gebeurtenis, waar je vooral goed voor jezelf moet zorgen. Daarom ontzorgen wij jou graag met liefde op het gebied van een haarwerk in deze periode.

Vrijblijvend

Om te achterhalen wat jouw haarprobleem is en welke oplossingen er mogelijk zijn, plan je heel eenvoudig met Marleen een moment in. Wanneer je langskomt in onze salon nemen we de tijd om in alle privacy jouw wensen en mogelijkheden door te nemen. Neem gerust iemand mee als je dat fijn vindt. En niet onbelangrijk, dit gesprek is geheel vrijblijvend.

Plan jouw moment met Marleen via onze website of neem contact met ons op via 0165 – 853 738 of info@hairnation.nl.


Foto: Hairnation/Koolen Photography