Afbeelding
Foto: ZIEN24 | Hormax Horecamakelaars

LOLO Pizzabar opent in de Belcrum

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - LOLO Pizzabar breidt uit met een tweede vestiging in Breda. Na het Ginneken opent de Italiaan nu ook een zaak in de Belcrum.

LOLO Pizzabar is sinds enkele jaren gevestigd in het Ginneken aan de Ginnekenmarkt. En de zaak breidt nu verder uit. De eigenaren hebben namelijk de sleutels in ontvangst genomen van een pand aan de Voorststraat in de Belcrum. “ Nadat de pizzaoven uit Italie is overgekomen en de zaak het LOLO sausje heeft gekregen kan de Belcrum e.o. genieten van ovenheerlijke pizza’s. De Belcrum heeft weer een langverwachte Italiaan in de buurt”, aldus Hormax Horecamakelaars.

LOLO Pizzabar is opgericht door Lodewijk Marsé en Orazio Invernale. Lodewijk Marsé werkte jarenlang in de medische industrie en besloot in 2021, middenin de coronacrisis, zijn droom waar te maken: een eigen pizzabar openen in Breda. Orazio Invernale groeide op in San Giuseppe Jato, een klein dorpje in de buurt van Palermo, en was al jong gefascineerd door de Italiaanse pizzakeuken. Na een opleiding tot chef-kok specialiseerde hij zich in de Napolitaanse pizza.