Afbeelding

Open avond beroepsonderwijs alle Curio mbo-locaties op 23 maart

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Veel leerlingen hebben nog geen definitieve studiekeuze gemaakt. Om te helpen bij de studiekeuze organiseert Curio een Open avond op donderdag 23 maart. Leerlingen en hun ouders kunnen dan terecht op alle mbo-locaties in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Hoogerheide.

Er zijn van alle opleidingen docenten en studenten aanwezig. Zij beantwoorden alle vragen en laten zien hoe de opleiding in elkaar zit. Ook informatie over stages komt aan de orde. Aanmelden voor de Open avond kan via curio.nl/mbo/kiesjouwmbo.

Leerlingen die zeker willen zijn van een studieplek op het mbo kunnen zich het beste vóór 1 april aanmelden. Dat kan voor één of meer opleidingen. Ze kunnen dan in het nieuwe schooljaar altijd starten. Ook als ze later besluiten een andere mbo-opleiding te volgen. Aanmelden na 1 april is ook nog mogelijk. Maar dan kan niet worden gegarandeerd dat de gewenste opleiding plaatsen beschikbaar heeft. Voor opleidingen met een beperkt aantal studieplekken (numerus fixus) gebeurt plaatsing op volgorde van aanmelddatum.