Afbeelding

Gratis Moederdagsschnitt voor Vrienden van BredaVandaag

Door: Bregje Kop Advertorial Uitgelicht

BREDA - Op zondag 14 mei is het weer tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. En Van Disseldorp de EchteBakker uit Breda begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om jouw moeder te verrassen op deze speciale dag. Daarom heeft de bakkerij dit jaar een bijzondere Moederdagschnitt gebakken speciaal voor alle Vrienden van BredaVandaag.

Als je op zoek bent naar een speciale manier om jouw moeder op Moederdag te laten zien hoeveel je om haar geeft, dan is een heerlijke schnitt van Jan van Disseldorp een geweldig idee! Van Disseldorp de Echte Bakker is geen onbekende in Breda en omgeving. De bakkerij bestaat inmiddels al 160 jaar en heeft zes vestigingen in de gemeente. Het zijn momenteel de broers Jan en Nick die zich dagelijks - samen met hun personeelsleden - met hart en ziel inzetten om Breda van de beste, verse en lekkerste producten te voorzien. Zij zijn inmiddels de zesde generatie die in de bakkerij zit. Iets meer dan tien jaar geleden werd de bakker bekroond tot hofleverancier. Deze koninklijke waardering laat zien hoeveel de bakkerij betekent voor de samenleving. Ook is het een bekroning op de werkwijze van Van Disseldorp de Echte Bakker. De bakker maakt dan ook nog steeds bijna alles zelf; het afbakken van producten komt zelden voor bij Van Disseldorp de EchteBakker

Om tijdens Moederdag extra stil te staan bij alle moeders, versiert Van Disseldorp de Echte Bakker de schnitts, taarten en het gebak een beetje extra op deze dag. Dit kan bijvoorbeeld een leuke tekst, maar ook een hartje zijn. En wat extra leuk is, is dat Moederdag précies in het aardbeienseizoen valt! Daardoor zijn veel gebak en taartjes bij Van Disseldorp de EchteBakker tijdens Moederdag voorzien van dit heerlijke fruit.

Actie
Bij BredaVandaag begrijpen we dat Moederdag een unieke dag is. Daarom willen we ervoor zorgen dat jouw moeder zich extra bijzonder voelt op deze dag. Speciaal daarom mogen al onze vrienden een gratis Moederdagschnitt ophalen bij Van Disseldorp de Echte
Bakker. Meld je via www.vriendenvanbredavandaag.nl aan voor de actie. Zo weten de bakkers hoeveel schnitts zij moeten maken. Hierna ontvang je een bevestiging met daarin het juiste ophaalmoment.

Wil jij jouw moeder ook verrassen met een heerlijke Moederdagschnitt? Word dan Vriend van de BredaVandaag. Voor deze vriendschap krijg je niet alleen een heerlijke schnitt cadeau; er zijn nog veel meer voordelen! Zo ontvang je ieder jaar het gratis jaarboek van Breda, krijg je korting op de leukste uitjes in jouw regio en maak je ook nog eens kans op leuke prijzen!