Afbeelding
Foto: Vier Hoog

Sjoel & Shuffle: De nieuwste activiteit van Vier Hoog Breda

Door: Redactie Advertorial

(advertorial) - Breda is vanaf 1 september een nieuw en uniek spelconcept rijker: Sjoel & Shuffle! Ervaar bij Vier Hoog Breda de ouderwetse gezelligheid van sjoelen en shuffleboard, in een modern, interactief en uitdagend jasje.

Binnenkort wordt het uitgebreide aanbod aan activiteiten van Vier Hoog Breda verder verrijkt met een nieuw concept: Sjoel & Shuffle! Dit combineert de ouderwetse gezelligheid van sjoelen en shuffleboard met moderne techniek en uitdaging. Je speelt individueel of in teamverband met maximaal 6 personen aan je eigen sjoel- of shuffletafel en gaat de gezellige strijd met elkaar aan.

Wat is Sjoel & Shuffle precies?
“Wat sjoelen is, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen.”, zegt een woordvoerder van Vier Hoog. Shufflen is in Nederland echter nog een vrij onbekend fenomeen. “Shufflen is misschien nog wel het beste te omschrijven als een combinatie van sjoelen, curling en jeu de boules. Bij shufflen schuif je met vier ‘shufflepucks’ over een met speciale korrels bestrooide shuffletafel om punten te scoren. Schuif je te hard óf te zacht? Dan gaat je puck van tafel of kom je niet in de scorezone terecht en verdien je geen punten. Kom je wel in een scorezone terecht? Dan moet je oppassen voor je tegenstanders, die je zomaar weer van tafel kunnen stoten.”, aldus Vier Hoog.

Wat maakt Sjoel & Shuffle bij Vier Hoog zo bijzonder?
“De sjoel- en shuffletafels zijn ontworpen als een soort bartafel, waardoor je tijdens het spelen ook lekker van een hapje en drankje genieten.”, geeft de woordvoerder aan. “Daarnaast zijn er bij Sjoel & Shuffle meerdere uitdagende spelvarianten te spelen. Bij het sjoelen is dat ‘Lucky Shots’, waarbij bepaalde stenen een voordeel of nadeel opleveren. Heb jij bijvoorbeeld wel eens blind of met je andere hand gesjoeld? Dat is best een uitdaging!”, aldus Vier Hoog.

Met het shufflen gaat Vier Hoog nog een stapje verder. De shuffletafels zijn namelijk uitgerust met een slimme techniek, waardoor er maar liefst drie interactieve spelvarianten gespeeld kunnen worden en de scores ook automatisch bijgehouden worden. Ideaal voor zowel ervaren als onervaren shufflers. Ondanks de moderne twist, kun je er ook gewoon nog voor kiezen om een traditioneel potje te sjoelen of shufflen. 

Wil je Sjoel & Shuffle graag bij Vier Hoog gaan uitproberen? Als lezer ontvang je in de maand september met de code SJOEL-SHUFFLE-50 nog eens 50% éxtra korting op het tijdelijke openingstarief van €15,-!

Meer informatie en reserveren kun je op de pagina van Sjoel & Shuffle.