Afbeelding
Foto: Boerderij Wolfslaar

Kinderkledingruil bij Wolfslaar is duurzame en goedkope manier van ‘winkelen’

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Kinderen groeien enorm snel uit hun kleren. Daarom vindt deze week bij Wolfslaar een uitgebreide Kinderkledingruil plaats. Zo kunnen mensen op duurzame, en goedkope manier aan nieuwe kinderkleding komen.

Is je kind uit zijn kleding gegroeid, maar ziet de kleding er nog goed uit? Dan kun je die kinderkleding een tweede kans geven door het te ruilen tijdens de kinderkleding ruil bij Boerderij Wolfslaar. Zo gaat de kleding langer mee en heb je zelf ook weer iets nieuws. De kinderkleding ruil vindt plaats van 7 februari tot en met 11 februari (van 10.00 tot 16.00 uur).  

Iedereen die mee wil doen aan de kinderkledingruil, mag maximaal 5 kledingstukken inleveren. De kleding moet gewassen zijn en zonder schade, en de grootste maat die mag worden ingeleverd is 176. De kinderkleding wordt gecontroleerd en een puntenwaarde gegeven. Deze punten kun je tijdens de kledingruil weer inruilen voor ‘nieuwe’ kleding. De kledingstukken die geruild kunnen worden zijn broeken, shirts, vesten, truien, sjaals, mutsen, handschoenen en jassen. Ondergoed, rompertjes en sokken zijn niet toegestaan om in te leveren.