Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Het oudste café van Breda zoekt een nieuwe kroegbaas

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Het oudste café van Breda is op zoek naar een nieuwe kroegbaas. De Vrachtwagen is eigendom van Van Asch Horeca, en zij zoeken nu een nieuwe kroegbaas voor het café.

De Vrachtwagen is het oudste café van Breda. Al sinds 1822 is het café, wat destijds ook een hotel was, geopend op de hoek van de Reigerstraat met de Torenstraat en de Havermarkt. Het herkenbare pand is zo’n 500 jaar oud en is een Rijksmonument. 

Wie altijd al gedroomd heeft van een eigen café, heeft nu de kans om de kroegbaas te worden van het oudste café van Breda. Van Asch Horecabeheer is namelijk via Hormax Horecamakelaars op zoek naar een nieuwe kroegbaas ‘die hier op eigen titel De Vrachtwagen de uitbreiding geeft die het verdiend’. 

“Momenteel is het bedrijf geopend van donderdag tot en met zondag en met evenementen, maar er liggen hier zeker meer kansen in het verschiet. De Vrachtwagen is een typische bruine kroeg, vol authenticiteit en geschiedenis. Het café leent zich perfect voor een borrelfunctie met in het weekend -wanneer de tafels en stoelen worden opgeborgen- een feestcafé. Zie jij je hier al de scepter zwaaien?”