Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Geslaagde moederdagactie: Honderden gratis taartjes over de toonbank

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Honderden moeders zijn afgelopen moederdag verrast met een gratis taartje van hun lokale bakker, dankzij de moederdag-actie van BredaVandaag. Alle Vrienden van BredaVandaag mochten kosteloos een taartje ophalen!


BredaVandaag blikt tevreden terug op de geslaagde Moederdag-actie. Om alle moeders in het zonnetje te zetten, mochten Vrienden van BredaVandaag namelijk gratis een taartje ophalen bij de lokale bakker. En daar werd massaal gebruik van gemaakt.

De Vrienden van BredaVandaag konden bij Van Disseldorp de Echte Bakker gratis een Moederdagschnitt ophalen. Eén van de vrienden die daar gebruikt van maakte, was Willie. “Een hele smakelijke verrassing, we hebben er lekker van gesmuld”, laat zij weten. Ook Truus laat weten dat ze heeft genoten van de moederdagactie met Van Disseldorp. “Een super lieve actie om blij van te worden!”

Vrienden van BredaVandaag

Wil jij ook gratis cadeautjes krijgen van lokale ondernemers? Met korting genieten van leuke activiteiten? En kans maken op gratis kaarten voor de tofste evenementen en belevenissen? Meld je dan snel aan als Vriend van BredaVandaag! Want met Vrienden van BredaVandaag ontdek je jouw regio en geniet je van veel lokaal voordeel! Ga naar www.vriendenvanbredavandaag.nl voor meer informatie en om je aan te melden! Vriend van BredaVandaag ben je al voor slechts 29,95 per jaar.