Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Na jaren leegstand heeft Maddox de deuren geopend in voormalig pand Sumo

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

BREDA - Het grote horecapand op de hoek van de Grote Markt en het Kerkplein heeft eindelijk een nieuwe bestemming. Vandaag opende Maddox de deuren in het pand dat voor veel Bredanaars bekend is als het voormalige pand van de Drie Gezusters en Sumo.

Het grote pand op de hoek van de Grote Markt en het Kerkplein stonden jarenlang leeg nadat Sumo er vertrok. Maar vandaag kunnen Bredanaars eindelijk weer op de locatie terecht. Het nieuwe Maddox opende vandaag de deuren in het grote pand van maar liefst 600 m2 en drie verdiepingen. Het pand is flink verbouwd. Zo vind je voortaan in het midden van het indrukwekkende trappenhuis een DJ booth.

De zaak wordt omschreven als ‘een moderne, warme variant op een Irish pub.’ “Maddox schenkt goed bier, goede wijnen en een assortiment aan klassieke cocktails. Wie drinkt, wil ook iets eten. De menukaart van Maddox barst van de comfortfood. Waar pubs om bekendstaan. Maar dan met een moderne, lokale twist. Denk slowcooked food en vlees of vis van de Josper houtskoolgrill. Verwacht van Maddox alleen eerlijke ingrediënten en goede smaken. De makkelijke hap in kleine porties staat ook op de kaart. Want natuurlijk worden de kleine gastjes niet vergeten.”