Afbeelding
Foto: Hop On Hop Off Festival

Winactie: Ga gratis naar hét overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival

Door: Hanneke Marcelis Algemeen

(advertorial) - Op 5, 6 en 7 april is het zo ver: Dan komt het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux weer naar Breda! Voor de 5e keer komt het Hop On Hop Off Festival naar de Kunstijsbaan in Breda. En jij kan daar samen met drie vrienden gratis bij zijn. Lees dus snel verder!

Houd jij van speciaalbier? Van lekker eten? En van veel gezelligheid? Dan wil je het Hop On Hop Off Festival niet missen! 

Speciaalbier

Met meer dan 500 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland kan je altijd iets naar jouw smaak vinden. Of je nu van fris en fruitig houdt of juist meer van diep en donker, je komt altijd aan je biertrekken. De brouwers pakken voor het festival altijd groots uit. “Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda”, vertelt organisator Tom Cosijn. Ben je benieuwd welke brouwers er allemaal meedoen en welke bieren je kan verwachten? Houd dan de socialmediakanalen en website van www.hoponhopofffestival.com in de gaten.

Foodtrucks en entertainment

Wie op het Hop On Hop Off Festival zin krijgt in een hapje te eten, kan terecht bij ongeveer 25 verschillende foodtrucks. De foodtruckondernemers bereiden de lekkerste gerechten live op locatie. Aan zowel de vleeseter als de vleesvermijder wordt gedacht, er is een ruime keus in maaltijden met en zonder vlees.

En er is meer! In een prachtig decor geniet je namelijk van demonstraties, foodpairing, zit-, lounge- en chillplekken met dj’s, livemuziek en kroegspelletjes. “Ook voor kinderen is er volop vermaak”, vertelt organisator Tom Cosijn. “Onder het toeziend oog van onze festivalmedewerkers kunnen ze lekker kleuren, knutselen en springen op het springkussen. En wie wil, kan geschminkt worden.Genieten voor groot en klein is ons belangrijkste ingrediënt”, aldus Tom.

Locatie en bereikbaarheid

De Kunstijsbaan is een voor de Benelux unieke en grote (half)overdekte locatie voor een speciaalbierfestival. De locatie is goed bereikbaar per auto (die je bovendien gratis kunt parkeren), maar Hop On Hop Off Festival adviseert bezoekers zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda (en vice versa).

Ga voor meer informatie naar: www.hoponhopofffestival.com of kijk op Facebook of Instagram.

Winactie
De entree van Hop On Hop Off Festival is gratis. Je moet alleen wel zo’n uniek Hop On Hop Off – glas (15cl) hebben om je bier in te doen, en muntjes. Daarvoor heeft Hop On Hop Off speciale instapkaarten geregeld. Voor 20 euro heb je je glas, 3 muntjes (3 euro per stuk) en het festivalboekje. Wil jij samen met 3 vrienden gratis naar dit unieke festival? Reageer op Facebook of Instagram onder het bericht, laat weten met wie jij gratis naar Hop On Hop Off Festival wil en wie weet ben jij de winnaar!