Afbeelding
Foto: BRESS Breda

Squashtoernooi BRESS Open staat voor de deur: ‘Belooft ware show te worden’

Door: Ties de Bakker Algemeen

BREDA - Het internationale squashtoernooi BRESS Breda Open 2024 gaat volgende week van start. De organisatie introduceert dit jaar twee toernooien: het Challenger 6 toernooi en de Satellite. ‘’Dat belooft een ware show te worden’’, claimt BRESS Breda.

Vanaf woensdag 17 april tot zaterdag 20 april is BRESS Breda het toneel van een prestigieus squashtoernooi. Allereerst wordt er een hoofdtoernooi georganiseerd, de Challenger 6, waar de beste mannen en vrouwen elkaar uitdagen voor de felbegeerde titel en een prijzenpot van twaalfduizend dollar. Daarnaast is er het Satellite toernooi, waar iedereen ingeschreven bij de squashbond, inclusief de afvallers van de Challenger 6, kunnen strijden om de overwinning.

Iedereen welkom

De organisatie roept iedereen op om een kijkje te komen nemen: ‘’BRESS Breda Open 2024 is niet alleen voor de die-hard squashfans, maar voor iedereen die van actie, competitie en gezelligheid houdt. Dus nodig je vrienden uit en kom langs bij BRESS Breda. De toegang is helemaal gratis!’’

Schema
De wedstrijden van de Challenger 6 vinden plaats van woensdag 17 april tot en met vrijdag 19 april van 13:00 tot 20:30. Op zaterdag 20 april zijn de halve finales van 13:00 tot 16:30, gevolgd door de finales (man en vrouw) op zondag 12 april van 14:00 tot 15:30. Voor meer informatie en het volledige wedstrijdschema, bezoek de website.