Boer Harm tijdens zijn optreden in Breda.
Boer Harm tijdens zijn optreden in Breda. Foto: TikTok (Sepke21
VIDEO

Overhemd van Boer Harm gescheurd in Breda om rapper te ontmaskeren

Door: Olaf Knook Algemeen

BREDA - Boer Harm trad afgelopen weekend op in Breda, maar dat verliep niet zonder slag of stoot. Op TikTok circuleert een video waarin te zien is hoe een fan in het publiek het overhemd van de rapper kapotscheurt in een poging hem te ontmaskeren. De identiteit van de rapper staat al enige tijd ter discussie, waarbij hij aan allerlei bekende Nederlanders wordt gekoppeld.

Boer Harm is momenteel erg populair in Nederland. Jong en oud kunnen de tekst van het nummer Brommers Kieken meeblèren en zijn agenda raakt steeds voller. Toch blijft de vraag wie er schuilgaat achter het masker van Boer Harm. En niet iedereen kan tegen raadsels.

Overhemd kapot

De rapper had afgelopen weekend een feestje in Breda. Tijdens zijn optreden richtte hij zijn microfoon naar het publiek, uitnodigend om mee te zingen. Maar een fan in het publiek trok onverwachts de mouw van zijn overhemd kapot. De rapper leek niet blij te zijn met deze actie, gezien zijn reactie.

Bekijk de beelden hieronder:

@sepke21 Deze video ga ik weer gewoon plaatsen gelieve geen haatreacties te plaatsen dank! Gezelligjeid met boer Harm mien jong hahaha????????#foryou #foryoupage #vjp #viral #2024 #hengheng #brommerskieken #fy #boerharm ? origineel geluid - sepke21