Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Gratis moederdagtaart van de lokale bakker voor alle Vrienden van BredaVandaag

Door: Redactie Algemeen

BREDA - Op zondag 12 mei is het weer tijd om alle moeders in het zonnetje te zetten. Daarom ontvangen alle Vrienden van BredaVandaag een gratis schnitt van de lokale bakker: Van Disseldorp de Echte Bakker. Ben je al Vriend van BredaVandaag? Houd dan je mail in de gaten voor de informatie over het ophalen van jouw gratis taart! Nog geen Vriend van BredaVandaag? Meld je nu aan en profiteer direct! Ga naar www.vriendenvanbredavandaag.nl.

Op zondag 12 mei is het Moederdag. En speciaal voor die dag heeft Vrienden van BredaVandaag een speciale actie. Alle Vrienden van BredaVandaag krijgen een gratis Moederdagschnitt van de lokale bakker Van Disseldorp.

Hoe werkt het?

Ben je al Vriend van BredaVandaag? Dan heb je deze week een mail ontvangen met de informatie over deze actie. Meld je aan en kies bij welke vestiging van Van Disseldorp de Echte Bakker je jouw gratis schnitt wil ophalen. 

Ben je nog geen Vriend van BredaVandaag? Ga dan nu naar www.vriendenvanbredavandaag.nl en meld je aan! Wie zich aanmeldt voor 5 mei, ontvangt met Moederdag de gratis taart van de lokale bakker én profiteert een jaar lang van vele lokale acties en voordelen! Zo ontvang je het Jaarboek Breda 2023, krijg je gratis twee kaarten voor NAC en nog veel meer. Kijk voor alle voordelen op www.vriendenvanbredavandaag.nl.


Over Van Disseldorp

Van Disseldorp de Echte Bakker is geen onbekende in Breda en omgeving. De bakkerij bestaat inmiddels al 160 jaar en heeft zes vestigingen in de gemeente. Het zijn momenteel de broers Jan en Nick die zich dagelijks - samen met hun personeelsleden - met hart en ziel inzetten om Breda van de beste, verse en lekkerste producten te voorzien. Zij zijn inmiddels de zesde generatie in het familiebedrijf. Iets meer dan tien jaar geleden werd de bakker bekroond tot hofleverancier. Deze koninklijke waardering laat zien hoeveel de bakkerij betekent voor de samenleving. Ook is het een bekroning op de werkwijze van Van Disseldorp de Echte Bakker. De bakker maakt dan ook nog steeds bijna alles zelf; het afbakken van producten komt zelden voor bij Van Disseldorp de Echte Bakker