Afbeelding
Foto: Screenshot YouTube

Bekend TikTok-duo ‘Vessbroz’ released nieuw nummer in Breda

Door: redactie Cultuur

BREDA - De nieuwe track van het bekende DJ- en TikTok-dup ‘Vessbroz’ wordt aanstaande vrijdag in Breda gereleased. Op dit feestje bij ONSTAGE worden honderden bezoekers verwacht. 

DJ/producers Armia en Arsham zijn geboren in het streng-islamitische Iran, waar hoge straffen staan op het maken van muziek die gemaakt is om op te dansen. Door problemen vluchtten zij het land uit. Daarbij kwamen zij eerst in Maleisië terecht, waar ze hun muzikale carrière startten. In 2019 reisde het tweetal door naar Nederland. Nu pakken zij alle kanssen met beide handen aan om hun dromen te verwezenlijken. Inmiddels heeft het duo zo’n 1 miljoen volgers op TikTok en zijn hun video’s in totaal meerdere miljoenen keren bekeken. 

“Voor ons is de release party een mijlpaal in onze carrière”, aldus het duo. Hun nieuwste release met de opvallend lange naam - ‘Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz’ - is op TikTok en Instagram al miljoenen keren bekeken. Aanstaande vrijdag in Breda wordt het nummer pas officieel uitgebracht. Het is de eerste keer dat er een releaseparty plaatsvindt in ONSTAGE Experience.

De releaseparty is te bezoeken op 9 juni van 19.00 tot 22.00 uur in ONSTAGE Breda.