Afbeelding
Foto: Hop On Hop Off Festival

Speciaalbier- en foodtruckfestival komt dit weekend naar Bredase schaatsbaan

Door: Hanneke Marcelis Cultuur

BREDA - Dit weekend is het zo ver: Dan komt het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux weer naar Breda. Voor de 5e keer komt het Hop On Hop Off Festival naar de Kunstijsbaan in Breda. 

Met meer dan 500 bieren van 60 brouwerijen uit binnen- en buitenland is het Hop On Hop Off Festival ideaal voor bierliefhebbers.“Veel brouwers nemen een nieuw brouwsel mee naar Breda”, vertelt organisator Tom Cosijn. Het is alweer de vijfde keer dat het speciaalbierfestival naar Breda komt. Naast een speciaalbierfestival richt het evenement zich ook op foodtrucks. Wie op het Hop On Hop Off Festival zin krijgt in een hapje te eten, kan terecht bij ongeveer 25 verschillende foodtrucks. 

“Ook voor kinderen is er volop vermaak”, vertelt organisator Tom Cosijn. “Onder het toeziend oog van onze festivalmedewerkers kunnen ze lekker kleuren, knutselen en springen op het springkussen. En wie wil, kan geschminkt worden. Genieten voor groot en klein is ons belangrijkste ingrediënt”, aldus Tom.

Locatie 

Het speciaalbierfestival vindt plaats bij de schaatsbaan. De locatie is goed bereikbaar per auto, maar Hop On Hop Off Festival adviseert bezoekers zoveel mogelijk te voet, per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Een pendelbus brengt en haalt bezoekers vanaf het station Breda.