Afbeelding

Decoratiewinkel in voormalig postkantoor Oude Vest

Economie

CENTRUM – Na een periode van leegstand is er eindelijk een ondernemer gevonden die interesse heeft in de ruimte van het voormalig postkantoor aan de Oude Vest. Begin 2012 opent decoratiewinkel de Ballonnenkoning zijn deuren.

Het oud-postkantoor staat vanaf september 2009 leeg. Toen kwam na 55 jaar een einde aan de bedrijvigheid in grote gebouw waar ook de KPN is gevestigd. Het is vastgoedbeheerder MVGM gelukt een geschikte kandidaat te vinden.

“Er staat natuurlijk een hoop te gebeuren met het pand”, legt Rogier Willemse van MVGM uit, wijzend op de toekomstige ontwikkeling op het Molsterrein. “De Ballonnenkoning huurt de ruimte tijdelijk.”

Eigenaar Maurice Herpst meldt dat zijn zaak sowieso in Breda blijft. "Of dat nu aan de Oude Vest is of ergens anders. Dat maakt niet uit."

De decoratiewinkel heeft momenteel een showroom in Bergschenhoek. Herpst: "We maken decoraties op basis van ballonnen en bloemen. Iedereen kan bij ons terecht. Of dat nou voor een bruiloft is of een opening van een bedrijf of een winkel."