Afbeelding
Foto: Eazie

Bredase Eazie deelt als bedankje 500 gratis maaltijden uit aan voorbijgangers

Door: Hanneke Marcelis Economie

BREDA - Zin in een gratis maaltijd van Eazie? Dan moet je zorgen dat je 22 november tussen 15.00 uur en 17.00 uur in de buurt van de Houtmarkt bent. Dan deelt het restaurant 500 gratis maaltijden uit aan bezoekers en passanten.

Eazie is recentelijk verkozen tot  'Beste Fastservice formule van Nederland'. En dat wil de restaurantketen niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseert Eazie in Breda twee vrijdagen vol cadeau's. Shunli Huang, mede-eigenaar van eazie vertelt: "We waarderen het enorm dat er zoveel consumenten op ons hebben gestemd. We vonden dat we iets terug moesten doen. Het Rad vol Cadeaus en het uitdelen van gratis maaltijden is voor ons dé manier om al onze gasten te bedanken." 

Vrijdagen

Op 22 november deelt Eazie 500 gratis maaltijden uit aan bezoekers en passanten. En op 29 november mogen alle klanten een draai geven aan het Rad vol Cadeaus. Daarbij ga je altijd met een prijs naar huis.  Dat kan een gratis diner voor vier personen zijn, maar ook een Google Home Speaker of een gloednieuwe BBQ t.w.v. €715

Eazie opende vorige maand haar deuren in de vernieuwde Houtmarkt. Daarmee komt het totaal aantal vestigingen van de keten uit op 24.