Afbeelding
Foto: BredaVandaag

Verwarring rond komst van EasyToys-winkel naar Breda

Door: Redactie Economie

BREDA - Easytoys komt naar Breda. Althans, dat is wat de stickers op de ramen van een leegstaand pand aan de Karrestraat insinueren. Maar uit navraag blijkt de komst van die winkel helemaal geen zekerheid te zijn, maar een erg vroege 1 aprilgrap. 

Op een leegstaand pand aan de Karrestraat, schuin tegenover de ingang van de Barones, trekken roze stickers sinds kort de aandacht. Op de roze stickers wordt de komst van een EasyToys-winkel naar de Bredase binnenstad aangekondigd. En dat zou geen opvallende zet zijn van het bedrijf. Eind 2023 opende de erotische webwinkel al haar eerste fysieke vestiging in Groningen. En bij die opening liet CEO Eric Idema ook weten dat die winkel zeker niet de laatste zou zijn. 

Toch moeten Bredanaars nog niet te enthousiast worden over de komst van de winkel naar Breda. De aankondiging op de ramen van het pand aan de Karrestraat lijkt namelijk geen serieuze bekendmaking, maar een heel vroege 1 aprilgrap.

Niet alleen in Breda zijn de roze stickers op een leegstaand winkelpand verschenen. Onder andere in Hilversum en Vlissingen zijn de stickers ook gespot.