Foto: Handhaving Breda

Elf minderjarige jongeren naar Halt na overlastmelding

  112 Meldingen

PRINSENBEEK - Handhaving Breda heeft donderdagavond elf minderjarige jongeren naar Halt verwezen, nadat zij aan het voetballen waren op velden van sportcomplex De Heikant in Prinsenbeek waar dit niet mocht. Eén persoon was meerderjarig en heeft een verbaal gekregen.


Handhaving ging naar de velden toe naar aanleiding van een melding. Ter plaatse troffen zij meerdere voetballende personen aan. De velden zijn buiten verenigingactiviteiten verboden terrein, om schade aan het veld en overlast voor omwonenden te voorkomen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gisteravond kregen wij een overlast melding dat op het sportcomplex in Prinsenbeek personen aan het voetballen waren op velden waar dat niet mocht. Collega's zijn ter plaatsen gegaan en hebben geconstateerd dat er op een veld inderdaad door meerdere personen werd gevoetbald. De velden zijn buiten verenigingsactiviteiten conform art 461 Wetboek van strafrecht verboden terrein, dit om schade aan het veld en overlast voor omwonende te voorkomen. Wij controleren hier in heel de gemeente Breda regelmatig op. Na de waarschuwingsperiode die we hebben gehanteerd zijn we nu overgegaan tot verbaliseren. Gister avond hebben we 11 minderjarige jongeren naar Halt verwezen, 1 persoon was meerderjarig en heeft een verbaal gehad. # breda #prinsenbeek #handhaving #samenvoorveiligheid #halt #sportcomplexen

Een bericht gedeeld door Handhaving Gemeente Breda (@handhaving_breda) op

Mura Kuijpers