Logo bredavandaag.nl
Geheel in stijl: Bier und Bratwurst bij het Oktoberfest in Breda.
Geheel in stijl: Bier und Bratwurst bij het Oktoberfest in Breda. (Jorgen Janssens)

Een avond in Duitse sferen op Oktoberfest Breda

  Advertorial

(advertorial) - Het grootste Oktoberfest van Breda is na een aantal geslaagde edities op het P5 terrein naast het NAC-stadion verhuisd. Editie 2016 vindt 8 oktober plaats in de Optisport sporthallen van Breda.


“Het blijft uiteraard het gezellige Duitse feest vol met bierpullen, schlagermuziek en natuurlijk een echte Duitse foodcorner”, stelt de organisatie de trouwe fans gerust. De ingrediënten blijven ook hetzelfde. “Haal je Lederhose uit de kast, pak je Dirndl van zolder en leer de Duitse Schlagers uit je hoofd.”

De line-up voor het feestje staat garant voor een mooie avond. “De Snollebollekes, DJ Maurice, Rob Ronalds en de Palemiger Spatzen zorgen er voor dat het dak eraf gaat”, verzekeren organisatoren Mike en Arno.

Het oktoberfest is van oorsprong een Duitse traditie. Het werd voor het eerst gehouden in 1810 ter ere van het huwelijk tussen Prins Ludwig van Beieren (later koning Ludwig I) en prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen.

Inmiddels trekt het bierfeest in München jaarlijks meer dan zes miljoen mensen en is het feest de grens overgewaaid tot in Breda. “Want daar houden we ook wel van een feestje en een biertje.” Komen jullie al een beetje in de stemming? Bestel dan NU je tickets en meld je aan voor het evenement: Oktoberfest Breda

Datum & tijd: 8 oktober 2016 van 18.00 tot 01.00 uur
Locatie: Optisport Breda, Terheijdenseweg 500
Minimumleeftijd: 18+FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief