Logo bredavandaag.nl

Sinterklaas- en Kerst-trends: Disneylampjes en Philips Hue

  Advertorial

(advertorial) - De decembermaand is ook de traditionele cadeaumaand. In deze periode van korte dagen en lange avonden is sfeerverlichting een uitstekend cadeau. Stephan Broeders van LampenOnline geeft tips en signaleert trends.


“Sinterklaas komt dit jaar vooral langs komt voor Disney kinderlampjes van populaire Disney films zoals Frozen en Finding Dory”, geeft Broeders aan. Het zijn lampjes die de kinderkamer een opvrolijken en sfeervol verlichten.

“De kerstman op zijn beurt is voornamelijk geïnteresseerd zijn in Philips Hue”, verwacht de Bredase ondernemer. Dat vraagt om wat meer uitleg, erkent Broeders. “Philips Hue is momenteel zeer populair. Hue is een systeem van draadloze led-verlichting waarmee je je lampen eenvoudig kunt bedienen via smartphone of tablet.”

“De populairste variant is de E27 Hue lamp White & Color”, geeft Broeders aan. Dat heeft een reden. “Deze lamp kunt je plaatsen in een bestaande vloer-, tafel -of hanglamp om vervolgens de verlichting van je huis een persoonlijke touch mee te geven. Alle kleuren zijn mogelijk en aan te passen naar de juiste stemming.”

De enkele hue lampen zijn uit te breiden met Friends of Hue, legt Broeders uit, verlichting die gemakkelijk aan te sluiten is op het hue systeem. “Denk aan onder meer een led lightstrip van 2 meter die kan worden uitgebreid tot wel 10 meter en de welbekende Philips Living Colors lampen.” De Hue living colors lampen Bloom en Iris Clear kunnen als zelfstandige lamp geplaatst worden in het interieur. “Stekker in het stopcontact en gereed voor gebruik. Een kind kan de was doen.”

“Al deze producten hebben we bij LampenOnline ruimschoots op voorraad. Ze zijn ook te bekijken in de Hue presentatie, die een prominente plaats heeft gekregen achter de afhaalbalie in Breda.”

Last minute cadeau service
Met alle feestdagen in het vooruitschiet biedt LampenOnline een unieke last minute cadeau service, de openingstijden zijn ruimschoots verruimd. Op werkdagen kunt u uw bestelling afhalen tot 22.00 uur én op zaterdag en zondag kunt u tussen 10.00 en 15.00 uur terecht bij de afhaalbalie van de webshop. “En als de klant het wenst doen we er ook nog mooi cadeaupapier om heen”, besluit Broeders.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief