Logo bredavandaag.nl
Next Feel The Sound

Primeur makers Next Feel the Sound met nieuwjaarsfeest

  Advertorial

(advertorial) - Je begint het nieuwe jaar maar één keer, dus dat kun je maar beter ineens goed doen. De makers van Next Feel The Sound hebben daarom een spectaculair nieuwjaarsfeest in De Avenue bedacht.


Bart de Bont en Joost Antonissen, de geestelijk vaders van al elf (11!) succesvolle edities van Next Feel the Sound bedachten het feest omdat ze wel toe waren aan een uitdaging. “Dat hebben we gevonden hebben in een Oud en Nieuw Feest waar alle disciplines van een Feest naar boven komen.”

Joost verduidelijkt: “Tijdens de feesten van Next Feel the Sound voel je de passie, de pret van de bezoeker. Deze levenslust willen we vangen en laten exploderen op Nieuwjaarsnacht.”

Het feest heeft als thema dit jaar ‘Fabulous Venice’. “De vraag is ‘zal jij die gemaskerde schoonheid herkennen als die op de dansvloer voor je de vetste moves staat te maken?”, licht Bart toe. “We nemen de gasten mee op een virtuele reis naar Venetië, de hele Avenue wordt met licht, decoratie en sfeer omgetoverd tot een luxe omgeving waarin je je kunt onderdompelen in het feest.”

Het wordt een mooi feestje, denken beiden: “Vette beats, coole DJ’s, verbazingwekkende lichtshow en vooral veel feestvierders die samen met jou gaan vieren dat er weer een prachtig jaar voor de boeg ligt. En samen vieren dat afgelopen jaar toch ook een heel mooi jaar is geweest.”

De deuren gaan Nieuwjaarsnacht om 00.30 uur open en het feest duurt tot 06.00 uur.

Tickets
Kaarten voor Fabulous Venice en de laatste nieuwtjes met onder meer de line-up zijn te vinden op de website: www.nextfeelthesound.nl/tickets of www.de-avenue.nlFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief