Logo bredavandaag.nl
Bedaux de Brouwer
nieuwbouw

Zaterdag start verkoop appartementen en penthouses Waterweijde

  Advertorial

(advertorial) - 21 appartementen en vier penthouses met uitzicht op water en natuur. Samen vormen zij het nieuwe complex Waterweijde aan de rand van de wijk Waterdonken in Breda. Zaterdag start de verkoop met een bijeenkomst in De Mandt.


Het complex, ontworpen door architect Thomas Bedaux, is zeer gevarieerd van opzet. “De eerste drie verdiepingen bestaan uit zeven appartementen, die in drie verschillende soorten zijn onderverdeeld, waardoor er letterlijk voor ieder wat wils is. Op de vierde verdieping bieden vier penthouses meer ruimte en bijzonder uitzicht met een ruim dakterras.” Voor elke woning zijn op de begane grond parkeerplaatsen en een berging.

Online inrichten
“Bijzonder is dat potentiële kopers vanaf zaterdag ook zelf online hun woning naar wens kunnen inrichten en daarbij meteen zien wat voor effect de wijzigingen hebben op de prijs. Een tweede badkamer of toch een inloopkast of de keuken op een andere plaats, het kan in het 3D-model, waardoor je echt je droomhuis kunt samenstellen.”

Het complex krijgt een plaats aan de rand van de Waterdonken. “Daardoor woon je in vrijheid en heb je volop rust, ruimte en natuur, maar is ook de levendigheid van Breda bij de hand. Binnen een kwartier fietsen ben je in hartje centrum en nog sneller bij het station”, vertelt Irene van Kaam, ontwikkelaar namens Projects & Development. “Een ideale combinatie van landelijk wonen met de stad bij de hand.” Met woonwijk Hoge Vucht om de hoek zijn alle voorzieningen in de buurt in het gelijknamige winkelcentrum met meer dan 60 winkels.

Grote variëteit
De appartementen variëren in grootte tussen 85 en 97 vierkante meter, de penthouses starten vanaf 96m2 tot aan 125m2, exclusief het ruime dakterras. De grote variëteit in aanbod maakt ook dat de prijzen uiteenlopen. “De vrij op naam prijzen beginnen bij 225.000 euro”, geeft ontwikkelaar Projects & Development aan.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Waterweijde? Je bent van harte welkom bij de start verkoop op zaterdag 20 mei 2017 van 11.00 tot 13.00 uur bij De Mandt aan de Kriekenstraat 43 in Teteringen, ingang noordzijde.

Meer info op de website. Daar kun je ook al je favoriete appartement kiezen. Vanaf zaterdag kun je je appartement online aanpassen en inrichten.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief