Logo bredavandaag.nl
Kristallen Wereld

Kristallen Wereld in Breda ontwikkelt heilzaam kundalini collier

  Advertorial

(advertorial) - Kristallen Wereld heet de winkel in de Nieuwe Ginnekenstraat. En dat is ook precies wat het is: een kristallen wereld. De winkel biedt meer dan tweehonderd kristallen, stuk voor stuk met bijzondere eigenschappen.


Eigenaar Jan van der Linden creëert met Kristallen Wereld aan de Nieuw Ginnekenstraat 21 daarmee een natuurstenen wereld. “De stenen kun je gebruiken om ze een mooi plekje te geven in je huis en van te genieten, maar ze zijn ook te gebruiken om lichamelijke kwalen te verminderen”, vertelt de eigenaar, die zelf zijn producten op gevoel uitzoekt en daarvoor de wereld over reist.

Maar de kristallen zijn niet alleen mooi, ze hebben ook een heilzame werking, geeft Van der Linden aan. Een paar jaar geleden kreeg hij een idee voor een collier  dat met een passend plaatje in de nek op de eerste nekwervel wordt gedragen. Het werd het kundalini collier. “De kristalsoorten die ik hiervoor gebruik zijn hematiet en bergkristal, beide van hoge kwaliteit.”

Door het dragen van dit collier op de door hem aangegeven plaats in de nek ontvangt de drager een doorstroming van het kundalini kanaal, legt hij uit.  “Dat is onze levensstam. Veel mensen dragen een energetische last met zich mee zonder dat ze het weten, deze last zet zich vaak om in spierpijn in nek, hals, en op de schouderbladen. Het kan zelf doorstromen tot in de onder rug.”

Het werkt zo: “Het hematiet collier ontlaadt jouw hele energetisch systeem en zorgt ervoor dat diverse spanningen uit het lichaam verdwijnen. Het bergkristal collier geeft energie aan het kundalini kanaal en zorgt voor meer energie in ons lichaam.”

Het collier was enige tijd niet meer te koop. “Maar vanwege de grote vraag heb ik ze nu weer in mijn assortiment opgenomen en liggen ze weer in de winkel.”

Nieuwsgierig geworden naar het collier en de winkel? Kristallen Wereld is te vinden aan de Nieuwe Ginnekenstraat 21 in Breda. De winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Kristallen Wereld
Nieuwe Ginnekenstraat 21
4811 NM BREDAFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief