Logo bredavandaag.nl

Nieuw op Breepark: Bij Vier Hoog Breda kun je alles vieren

  Advertorial

BREDA - Het is een van de verborgen pareltjes in Breepark: Vier Hoog Breda. De naam wijst naar wat je er kunt doen: “Alles vieren wat je wilt vieren”, vertelt Remco Witberg. “Je verjaardag, je bedrijfsfeest, een uitje met vrienden.”


Maar ook voor gezelschappen waar jong en oud onderdeel zijn van de groep, is er van alles te doen. “Je kunt de verschillende activiteiten combineren. Lasergamen en bowlen voor jongeren, bowlen en een van de escaperooms voor de wat ouderen.”

Knus
Wat opvalt aan Vier Hoog Breda is de knusse en intieme sfeer. In een industriële look en feel met een combinatie van hout, staal en beton oogt het nergens als de grote leisurelocatie die het toch is. “Want vergis je niet”, zegt Remco, “we hebben ruimte voor 250 gasten.”

De tien bowlingbanen zijn onvergelijkbaar met andere banen. Een vette geluidsinstallatie boven de banen én ledverlichting geven het bowlen een extra dimensie. In de escaperooms kunnen groepen van tien personen 48 minuten puzzelen aan een oplossing om te ontsnappen.

Ideaal voor teambuilding en vriendenuitjes, weet Remco. “Maar ook met vrienden onder elkaar of familie. Het leuke is dat je met tien mensen iets doet, er zit altijd voor ieder wat wils tussen. Je kunt het team benutten en als je met onbekende mensen het spel speelt, wordt je getriggerd om met elkaar in gesprek te gaan. Dat zorgt voor verrassende ontmoetingen.”

Verrassen
Het team van Vier Hoog Breda staat klaar voor de gasten. “Zodat je je echt welkom voelt. Wij zorgen voor de ambiance, een lekker wijntje, goede kop koffie. Kwalitatief en voor een goede prijs. Zo hebben we ook ons grillrestaurant opgezet. Goed vlees, verse groenten en een moderne manier van grillen op tafel, waardoor je als gast echt verrast wordt.”

Het welkom voelen begint al bij het arriveren. “Je kunt hier overal gratis parkeren. Als je met een groep komt, scheelt dat echt veel. Het geld dat je uitspaart aan de parkeermeter, kun je aan iets leuks of lekkers besteden.”

Apart is ook de lasergamehal van  350 vierkante meter, goed voor 20 mensen per sessie. “Het mooie is dat we daar alleen maar exclusieve groepen doen, je neemt het dus altijd op tegen leden van je eigen groep."

Iets vieren bij Vier Hoog Breda ?
Meer info via de website
Vier Hoog Breda
Bavelseparklaan 12
4817 ZX Breda

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief