Logo bredavandaag.nl
Nienke van Denderen Photography

Trouwplannen? Dit weekend naar Love and Marriage in Breepark

  Advertorial

(advertorial) - Ruim 75 standhouders en weddingprofessionals staan zaterdag en zondag in Breepark klaar voor trouwlustigen tijdens de eerste nieuwe Bredase editie van de Love & Marriage beurs.


Op een sfeervolle beursvloer staan de standhouders klaar om de bezoekers volop te inspireren en informeren over mogelijkheden voor hun grote dag. Daarnaast is er een grote catwalk waarop de meest gerenommeerde bruids- en herenmodezaken hun collecties showen. Het zijn open shows met een intiem gevoel, stoer, industrieel met natuurlijk een vleugje romantiek. Per dag zijn er twee verschillende korte shows van maximaal een half uur waarbij de mooiste trouwjurken en kostuums worden gepresenteerd.

Maarten Dop, organisator van de beurs, is blij met de terugkeer naar Breda. “De allereerste editie van onze beurs vond destijds plaats in het Turfschip. Mooi dat we nu 25 jaar later weer in Breda terug zijn in deze splinternieuwe locatie.”

De Love & Marriage beurs is voor Breepark  het eerste evenement dat gebruikmaakt van de grote, centrale entree en bijbehorende foyer. Bezoekers aan de beurs, kunnen net als de andere bezoekers aan Breepark, gratis parkeren op de ruime parkeerplaatsen bij de hal.

Data, openingstijden en toegangsprijs
De beurs is op zaterdag  21 & zondag 22 oktober geopend van 10.00 – 17.00 uur. De toegangsprijs is € 16.- dat is inclusief het Nationale WeddingShow en Trouwplannen Magazine t.w.v. €8.95

Meer informatie en kaarten met korting: www.trouwplannen.nl/love-and-marriage-beurs/

foto's Nienke van Denderen Photography


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief