In de nieuwe winkel aan de Nieuwstraat ligt de volle focus nu ook op de inkoop en het belenen van goud.
In de nieuwe winkel aan de Nieuwstraat ligt de volle focus nu ook op de inkoop en het belenen van goud. (Foto: Robbert Temmen)

Nieuwe locatie voor Used Products Breda in Nieuwstraat

  Advertorial

BREDA - Moderner, met meer ruimte en een strakkere indeling. Zo omschrijft bedrijfsleider Frank van Campenhout de nieuwe winkel van Used Products in Breda. De winkel is zo'n anderhalve maand geleden verhuisd vanuit de Concordiastraat naar de binnenstad en bevindt zich nu op het adres Nieuwstraat 31. Dat is naast Hotel Nassau en Albert Heijn en in het pand waar voorheen de gamewinkel For Games gevestigd was.


Used Products Breda is opgericht in 2009 en was een van de eerste vestigingen binnen deze snel groeiende franchise keten. "We bestaan nu inderdaad zo'n tien jaar in Breda en dachten aan een nieuwe, frisse winkel. Daarnaast is verhuizen naar het centrum altijd goed voor de klandizie. We zijn nu een 2.0 winkel geworden, een soort mini MediaMarkt. Niet veel groter dan onze vorige vestiging op de Concordiastraat, maar qua indeling zeker een stuk overzichtelijker."

Tweedehands

Bij Used Products, de vertaling naar het Nederlands zegt het eigenlijk al, zijn vooral eerder gebruikte artikelen te koop. Daarbij moet gedacht worden aan onder andere tweedehands mobieltjes (Iphones en Samsung), laptops, Playstation 4, maar ook muziekinstrumenten, televisies, games en cameraspullen. Deze artikelen zijn door klanten eerst bij de winkel ingeleverd. "Samen bekijken en overleggen we dan wat de waarde ervan is en wat wij ervoor willen geven", legt Van Campenhout uit. "Voorwaarde is wel dat het om relevante werkende producten gaat. Het is niet de bedoeling dat we eerst reparaties moeten uitvoeren. Overigens verkopen wij ook nagenoeg nieuwe spullen naast de tweedehands artikelen." Volgens de bedrijfsleider zit eigenlijk achter elk product wel een leuk verhaal. "Daarnaast blijft het interessant om voordat je iets nieuws koopt eerst eens te kijken of het tweedehands ook verkrijgbaar is. Used Products is in feite een luxe tweedehands warenhuis."

Goud

In de nieuwe winkel aan de Nieuwstraat ligt de volle focus nu ook op de inkoop en het belenen van goud. "We hebben daar een vrij duur apparaat voor aangeschaft, een zogeheten röntgen spectrummeter. Hiermee kunnen we 100 procent zekerheid geven of sieraden, zoals bijvoorbeeld ringen en kettingen, ook van echt goud zijn. Ons streven is om de hoogste prijs van Breda en omgeving te bieden", besluit Van Campenhout. 

Producten van Used Products zijn overigens ook te bestellen in de online webshop.

Used Products Breda, Nieuwstraat 31, telefoon 076-533 5334. Website: www.usedproductsbreda.nl
Gesponsord artikel

Used Products Breda
FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief