Foto: August Allebé, Boerenmeisje bij een waterput, 1869, olieverf op paneel. Collectie Vereniging Vrienden Stedelijk Museum Breda en Ruud van Empel, Study in Green #8, cibachrome, 2003. Privé collectie

Ontdek het Stedelijk Museum Breda tijdens de museumavond

  Advertorial

(Advertorial) - Het Stedelijk Museum Breda biedt haar bezoekers bijzondere tentoonstellingen. En één keer per maand kun je die ook 's avonds ontdekken. Dinsdag 5 november houdt het Stedelijk Museum Breda weer haar Museumavond.


Komende dinsdag 5 november is het museum tot 21.00 uur geopend. Kom naar het museum aan de Boschstraat 22 en ontdekt de tentoonstellingen De heks van DongenDongen RevisitedDe CollectieClemens Merckelbach en ZIJ/HIJ? in projectruimte NEXT. Geniet van een bijzondere avond in het museum!

Dongen

De heks van Dongen en Dongen revisited zijn twee tentoonstellingen die in de spotlight staan. De heks van Dongen is de eerste grote tentoonstelling van 'de schilders van Dongen'. Tekeningen en schilderijen uit de 19e en 17e eeuw worden bij elkaar gebracht. Samen vertellen ze het fascinerende verhaal van één van de vroegste Nederlandse kunstenaarsdorpen. In Dongen revisited worden tien hedendaagse kunstenaars bij elkaar gebracht die zich spiegelen aan het werk van hun 19e eeuwse collega's. 

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar www.stedelijkmuseumbreda.nl

Beeld
August Allebé, Boerenmeisje bij een waterput, 1869, olieverf op paneel. Collectie Vereniging Vrienden Stedelijk Museum Breda
 Ruud van Empel, Study in Green #8, cibachrome, 2003. Privé collectieGesponsord artikel

Stedelijk Museum Breda


FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief