De Smakelijk Breda Cadeaukaart
De Smakelijk Breda Cadeaukaart (Foto: Andrzej Gdula)

Breda eerste stad met lokale restaurant cadeaukaart

  Advertorial

(Advertorial) - Breda is sinds vandaag de eerste stad in Nederland met een lokale restaurant cadeaukaart. De Smakelijk Breda Cadeaukaart wordt geaccepteerd bij tientallen restaurants in Breda. Van hippe koffiebars en gezellige eetcafés tot populaire restaurants en culinaire parels.


De cadeaukaart bestel je eenvoudig op smakelijkbreda.nl. Bestel je op werkdagen voor 17.00 uur? Dan heb je de cadeaukaart de volgende dag in huis. Je bepaalt zelf het saldo: van 25 euro tot 100 euro. Dankzij de cadeaukaart kun je genieten van al het lekkers dat Breda te bieden heeft. De cadeaukaart is een écht Bredaas cadeau en ideaal om tijdens de feestdagen cadeau te geven.

“We hebben het aanbod zo divers mogelijk gemaakt”, aldus Dex Bos van Smakelijk Breda. “Je kunt een koffie en broodje bestellen, een frietje halen, uit eten en een culinaire avond uit. Voor het meerendeel van de restaurants is de Bredase cadeaukaart de enige cadeaukaart waaraan ze deelnemen”.

Kerstpakket

Ook nieuw is het Smakelijk Breda Kerstpakket. Met het kerstpakket kunnen bedrijven tijdens de feestdagen een écht Bredaas cadeau aan het personeel geven. Waarom kies je als bedrijf uit Breda nog voor een traditioneel kerstpakket als je het budget ook kunt investeren in de Bredase horeca?

Het kerstpakket is verpakt in een cadeaudoos en bevat naast de Smakelijk Breda Cadeaukaart ook Restaurantgids Breda. De Bredase restaurantgids wordt jaarlijks uitgebracht door Smakelijk Breda. De 2020 editie komt 25 november uit en is gevuld met 135 eetgelegenheden uit Breda. Naast een hoop leesplezier vind je terug bij welke restaurants je de cadeaukaart kunt inleveren. Je kunt dus direct inspiratie opdoen waar je met de cadeaukaart wilt gaan eten.

Restaurants

De 30 deelnemende restaurants aan de Smakelijk Breda Cadeaukaart zijn: ‘t Jagthuijs, Bao Asian Kitchen, Bobbi’s Bar, Bon Appetit, Brasserie Bardot, Café Corenmaet, Café Noir, Chocolat, Da Attilio, Dapp Frietwinkel, De Colonie, De Fazant, De Veestallen, Dickens & Jones, Eethuys Breda, Eetlokaal ZIN, El Quinto Pino, Gaudim, Kamu, Koffie bij Teun, Koffiebar Sowieso, Liefdegesticht, LOFF, Murphy’s Grill, Publieke Werken, PuiCk, Ruitersbosch, Suikerkist en Uijttewaal.

Bestel de Smakelijk Breda Cadeaukaart op smakelijkbreda.nl.

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief