Duizenden euro's voordeel op een nieuwe Renault: Mooi Weer Deals bij Auto Indumij | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Auto Indumij

Duizenden euro's voordeel op een nieuwe Renault: Mooi Weer Deals bij Auto Indumij

  Advertorial

(Advertorial) - Renaultdealer Auto Indumij, met vestigingen in Oosterhout en Etten-Leur, heeft weer iets leuks: vijf Mooi Weer Deals waarmee je tot wel 4.500 euro op jouw nieuwe Renault kunt besparen. Van de Twingo Collection en de nieuwe Captur tot de stoere Kadjar: er is voor iedereen een mooie deal. En ga je liever voor de nieuwe Clio Bi-Fuel? Ook dan is het nu met maar liefst 2.100 euro intro voordeel héél goed zaken doen. 


Nu al benieuwd geworden? Op de website van Auto Indumij vind je een overzicht van alle in deze actie beschikbare Renault modellen + de kortingen waarvan je nu met de Mooi Weer Deals kunt profiteren. Hieronder hebben we alvast een aantal interessante deals voor je verzameld. 

Luxe Twingo Collection met 1.300 euro voordeel

Kies je voor de luxe Twingo Collection met standaard airco en een uitgebreid audiosysteem? Dan profiteer je van 1.300 euro voordeel. Zo’n nieuwe Twingo Collection rijd je dan al vanaf 12.990 euro. Kijk voor alle info op ikwileentwingo.nl 

Bespaar met de Clio Bi-Fuel

Nieuw bij Auto Indumij! De Clio Bi-Fuel Zen met zijn 100pk sterke turbomotor die speciaal ontwikkeld is voor het rijden op LPG. Met de Clio Bi-Fuel bespaar je fors op je brandstofkosten en beschik je over een actieradius van tot wel 1000 kilometer. De Clio Bi-Fuel Zen is bij Auto Indumij verkrijgbaar met 2.100 euro introvoordeel. Zo rijd je al een Clio Bi-Fuel Zen vanaf 16.990 euro. Lees er hier alles over.

Topmodel: Captur TCe 130 EDC Edition One

We zien in onze orderboeken diverse uitvoeringen van de nieuwe Captur voorbij komen. De Captur is zeer veelzijdig te configureren. Een uitvoering die opvalt is de Edition One. Voorzien van alle luxe en bij Auto Indumij voorzien van een supercomfortabele EDC automaat. Kies voor de nieuwe Captur TCe 130 EDC Edition One en profiteer van 2.500 euro voorraadvoordeel. We hebben diverse kleuren op voorraad. Kijk de site voor alle info

Luxe Megane Estate Limited en Kadjar Intens

Kies je voor een Megane Estate of Kadjar? Ga dan voor de luxe Limited uitvoering van de Megane Estate of Kadjar Intens. Je wordt in de watten gelegd door alle luxe en profiteert daarnaast van maximaal voordeel. Op een nieuwe Kadjar Intens uit voorraad, met sterke 160pk turbomotor, loopt dat voordeel op tot maar liefst 4.500 euro!

Je ziet het: een bezoek aan één van de Auto Indumij vestigingen is nu zeker de moeite waard! 

Je vindt Auto Indumij Oosterhout aan de Boedingen 19 in Oosterhout en Auto Indumij Etten-Leur aan de Ecustraat 5 in Etten-Leur. 
Het Indumij team heeft alle voorzorgsmaatregelen getroffen om jouw bezoek optimaal veilig te kunnen laten verlopen. Gesponsord artikel

Auto Indumij


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief