Foto: Google Play Card

Op zoek naar een (vaderdag)cadeau? Een digitale cadeaukaart van Primera!

  Advertorial

BREDA - De derde zondag van juni is het weer zo ver: Vaderdag. Het is dé dag waarop alle vaders in het zonnetje gezet worden. En naast veel gezelligheid, horen daar natuurlijk ook cadeaus bij. Maar dat is nog zo gemakkelijk niet, want wat moet je je vader cadeau geven? Primera heeft de oplossing. Want een leuke cadeaukaart valt altijd in de smaak! En daar zijn tegenwoordig ook genoeg toffe digitale opties bij. (En die zijn trouwens niet alleen leuk voor vaders. De cadeaukaarten van Primera zijn passend voor ieder moment!) 


Bij een cadeaukaart denk je al snel aan een bon waarmee iemand een luchtje uit kan zoeken of nieuwe sokken kan kopen. Maar Primera biedt ook een uitgebreide selectie digitale cadeaukaarten. Zo verras je iemand met een cadeau dat sowieso veel plezier op zal leveren!

Ken jij de Google Play Card al? Met de Google Play Card haal je meer uit de ruim miljoen Android-apps en games op Google Play: ‘s Wereld grootste platform voor mobiele games. Je gebruikt de cadeaukaart onder andere om upgrades te kopen in je favoriete spellen op je telefoon. Ook kun je de kaart inwisselen voor de nieuwste apps, films, muziek, boeken en nog veel meer. En een handige bijkomstigheid: Een Google Play Card verloopt nooit!

Is jouw vader geen Android gebruiker, maar heeft hij een iPhone of een iPad? Kies dan voor een cadeaukaart van de App Store & iTunes!

Gamen
Playstation Plus is een cadeaukaart waarmee je lid kan worden van PlayStation Plus community. Zo kom je in contact met spelers wereldwijd. Je profiteert met PlayStation Plus van nieuwe gamingmogelijkheden en exclusieve voordelen. PlayStation Plus koop je voor 3 of 12 maanden.

Ook voor deze kaart bestaan alternatieven  voor de verschillende consoles. Zo zijn er ook bonnen speciaal voor Xbox en Nintendo.

Films
Zoek jij jouw cadeau niet in de hoek van gamen? Ook dan zijn er nog genoeg digitale opties over! Zo biedt Primera digitale cadeaukaarten van onder andere Pathé Thuis waarmee je een bioscoopervaring in huis cadeau doet. En ook voor Netflix en Spotify Premium heeft Primera cadeaukaarten in verschillende bedragen.