Smoesjes en komkommertijd

Column

En wat heb ik nu weer voor smoesje om de tipke's niet langer te maken dan nodig is...Helemaal geen, maar er zijn gewoon bijna geen tipkes!!!!
Tis Komkommertijd ten top zeg maar!!

Vanaf volgende week begint 't allemaal weer te borrelen; om te beginnen met 't Zomerfestival Ginneken met heel veel muziek (met o.a. List & Leenders vrijdagmiddag en Smans & Strik elke dag!!!), en natuurlijk zondag de Harleydag, met ook héél veel muziek (o.a. Lavent Band (laatste optreden!!), The Pine Box Boys, Into The Arena, T99 en Memo Gonzales!).

Wat wel al dit weekend begint is natuurlijk het Theaterfestival De Boulevard in Den Bosch. Kijk voor 't programma op www.boulevard.nl. Prachtige voorstellingen en lekkere muziek van 8 t/m 17 augustus.

En dit weekend in Breda natuurlijk wel de Ballon Fiësta aan de Rietdijk.
Donderdag t/m zaterdag, met op zaterdagavond een speciale muzikale attractie o.l.v. Leo v. Lieshout! (De Bakkerij???!)

Verder in Breda:

Vrijdag 8 augustus:

En Plein Public op een hele mooie locatie: Landgoed Wolfslaar!
- half 5: kindervoorstelling (8+): De Wachers van Wolfslaar
- half 7: zangeres/harpiste Jopie Jonkers met Latijns-Amerikaanse liederen en Franse Chansons
- half 9: theatervoorstelling van Dansnest: Omweg
- half 10: de film "Volver".

Mooi avondvullen programma dus!

Zondag 10 augustus

Nu wèl Lewis & Pearl op de Grote Markt (die had ik vorige week al aangekondigd.. sorry!) met sfeervolle pop, soul & jazz-songs.

Op 't Mezz-terras (of anders binnen) een optreden van Habiba Doorenbos. Pop op de harp!

Meer kan ik er effe niet van maken! Dinsdag natuurlijk wel weer een Valkenbergconcert; deze keer met Bredaas' trots: Sensuàl!
Lekker bandje!

Oh ja, en ik had een kaartje gekocht voor Tracy Bonham in Mezz op vrijdag 5 september, maar dan kan ik helemaal niet (lekker slim). Dus wie wilde er toch al naar toe maar heeft nog geen kaartje?? Lijkt me wel heel leuk trouwens, maar helaas, ik ga 't dus niet meemaken! Voor 13,50 heb je vast een hele leuke avond!

Volgende week héél veel meer tipkes!
Groetjes,
Marion