Inspiratieloos NAC op late winst tegen Zundert

ZUNDERT – NAC heeft zaterdagmiddag in een vriendschappelijk duel tegen VV Zundert gedaan wat het moest doen: winnen. Maar dat ging niet van harte. Maaskants ploeg was vooral in de eerste helft zoekende.

Dat leidde tot een voorsprong van Zundert in de 29ste minuut, tot grote vreugde van de Zundertenaren. Zij zagen kans op een stunt. In de 71ste minuut werd die voorsprong pas weggewerkt.

Heel Zundert maar ook zeker veel Bredanaars waren afgekomen op het duel. Ook de WK-wedstrijd Duitsland – Argentinië (4-0) werd netjes uitgezonden op een groot scherm op sportpark De Wildert. Af en toe een buitje kon de toeschouwers niet veel doen.

Het inspiratieloze spel van de kant van NAC werd in de tweede helft omgezet tot een paar goede kansen van Snoyl en Schilder, die allebei uiteindelijk toch wisten te scoren.

Trainer Robert Maaskant is zeker niet tevreden over het spel. “Een verdiende winst, maar in een pot als deze moeten wij toch veel vaker kunnen scoren.” Zijn ploeg bleef steken op 1-4.