Verhaal over de achtervolging foto Ralph Geerts
Verhaal over de achtervolging foto Ralph Geerts

Grote klopjacht centrum Breda (update)

Nieuws

BREDA – Bij de grootscheepse achtervolging (foto's) op een zwarte Chrysler door Breda heeft de Antwerpse politie schoten gelost. Samen met de Nederlandse politie zijn de agenten op zoek naar de bestuurder. Die stapte samen zijn bijrijdster uit nadat de auto op de Nieuwe Huizen was klemgereden.

Tijdens de achtervolging die door verschillende wijken van Breda leidde, ramde de voortvluchtige verschillende auto’s. Bergingsvoertuigen zijn bezig deze te ruimen.

Het is nog onbekend waar die man van verdacht wordt en of de man gewapend is. De politie sluit dit laatste niet uit, maar kan dit ook niet bevestigen.

De auto werd vrijdagmorgen rond half twaalf klemgereden op de Nieuwe Huizen in Breda. Verschillende ooggetuigen meldden even daarvoor een grote achtervolging door in het centrum van Breda. De klopjacht werd gesignaleerd in de Haagdijk, Nieuwe Ginnekenstraat, Houtmarkt. De stoet belandde in volle vaart in het Ginneken, maar werd dus rond half twaalf staande gehouden op de Nieuwe Huizen. De inzittenden stapten daar uit en vluchtten te voet.

(later meer)

Grotere kaart weergeven