Beeld uit archief.
Beeld uit archief. Guido van der Kroef

Pompbediende verjaagt overvallers tankstation

Politie

BREDA – Een medewerker van het tankstation aan de Dornsboslaan wist maandagavond drie overvallers te verjagen. De pompbediende was door een van hen bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, terwijl de mededaders kennelijk op de uitkijk stonden.

Omstreeks 19.20 uur een overval gemeld op een tankstation aan de Doornboslaan. Ter plaatse bleek er sprake was van drie overvallers. Er werd niets buit gemaakt.

Agenten spraken met enkele getuigen, volgens hen was de verdachte met het vuurwapen gevlucht in de richting van de Edisonstraat Zij hadden hem nog achtervolgd maar waren hem kwijt geraakt De andere daders waren via een doorsteek naar de Kleine Doornbos gevlucht.

De politie heeft een uitgebreid onderzoek in de omgeving ingesteld, maar de daders niet meer aangetroffen. Ook werd nog een SMS-Alert bericht verstuurd. De recherche komt graag in contact met twee meisjes die kort voor de overval als klant de tankshop waren binnen gekomen en snoep kochten. Zij kunnen bellen met het nummer 0900-8844.