Nick en Simon. Een uur gezellig meezingen met de Volendammers. foto Jorgen Janssens
Nick en Simon. Een uur gezellig meezingen met de Volendammers. foto Jorgen Janssens

Breda Live zoekt goed doel

Nieuws

CENTRUM – Na twee jaar oneMen uit Breda is de organisatie van Breda Live op zoek naar een nieuw goed doel. Bredase organisaties kunnen zich hiervoor inschrijven.

Het tijd voor een nieuw goed doel, zo stel Volver BV de organisator van het evenement. Breda Live wil een project en of activiteit wat plaatsvindt in Breda wat bijdraagt aan de Bredase samenleving.

‘Aan de deelname om het goede doel van Breda Live te worden zijn ook voorwaarden verbonden. Zo moet het goede doel uit Breda komen. De activiteit of project waar geld voor wordt gevraagd moet plaatsvinden in Breda en een bijdrage leveren aan de Bredase samenleving’, aldus Volver.

Inschrijven kan tot en met zondag 15 mei 2011. Op woensdag 18 mei wordt bekend welke tien projecten doorgaan naar de publieke stemronde. Het publiek kan vervolgens online stemmen wie de vijf goede doelen zijn die doorgaan naar de finale op woensdag 15 juni in Mezz Café.

De projecten krijgen hier de mogelijkheid om zich nog één keer te presenteren waarna de vakjury het project bekend maak wat als goed doel aan Breda Live 2011 wordt gekoppeld. Een project aanmelden? Dit kan op www.bredalive.nl.