NAC won de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen 2011-2012 foto Peter Visser
NAC won de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen 2011-2012 foto Peter Visser

NAC pakt winst in oefenduel tegen Zundert

NAC

STEENAKKER – NAC won zaterdag het eerste oefenduel in de aanloop naar het nieuwe seizoen 2011-2012. De Bredase club won de uitwedstrijd met 5-0 van Zundert.

Vier nieuwe selectieleden namen een doelpunt voor hun rekening: Bonevacia, Schalk, Bayram en Buijs waren trefzeker. Anthony Lurling scoorde eveneens een doelpunt voor NAC.

John Karelse was tevreden na afloop, maar vond wel dat er meer doelpunten gemaakt hadden kunnen worden. ”We hebben kansen genoeg bij elkaar gespeeld. In de laatste fase van de wedstrijd hebben we zelfs nog even 1-op-1 gespeeld achterin, waarbij Buijs doorschoof naar de aanval. We wilden eens zien hoe dat uitpakte. Nou ja, hij scoorde, dus dat was prima”, zo meldt de coach op de website van NAC.

Volgens de trainer staat er een jonge, gretige selectie. "En ik heb het idee dat er ook echt een groep aan het ontstaan is. Dat is mooi natuurlijk, dat het klikt onderling. We hebben een prima eerste week achter de rug, ik kan niet anders zeggen”, aldus Karelse.

De coach benadrukte verder dat de opstelling van gisteren niet de opstelling voor komende seizoen hoeft te gaan zijn. Schalk begon in de spits en Luijckx en Buijs waren de centrum verdedigers. “Toeval. We proberen de komende weken alle mogelijke combinaties en posities uit.”